Oefencross 2017: een topeditie

Onze jaarlijkse oefencross was ook in 2017 een succes! Lees hier meer over het verloop van de namiddag en download de uitslag.

Het zag er aan het begin van de namiddag nochtans niet zo goed uit: een half uur voor de start van de opwarming waren de hemelsluizen nog volop open. Gelukkig lieten de atleten zich niet doen, en toonden ze zich allen van hun sportiefste kant, met een mooie opkomst als resultaat. Het weer beloonde de aanwezige atleten, en bij de opwarming was er van regen geen sprake meer.

Na de groepsfoto mochten de ukken meisjes de spits afbijten van een sportieve namiddag. De start van hun wedstrijd was meteen ook de gelegenheid om de gerenoveerde piste van het westveld officieel in te wijden. Deze zomer is de drainage en de toplaag immers volledig opnieuw aangelegd! Speciaal voor deze gelegenheid mocht dhr. Hans Boussery, directeur van het Sint-Lievenscollege, de startschot van de wedstrijd - en een geslaagde namiddag - geven.

Neem gerust een kijkje op onze facebookpagina voor wat sfeerbeelden, en op onderstaande link kunt u de uitslag raadplegen!

Uitslag OEFENCROSS 30 september 2017