Neem deel aan onze fotowedstrijd!

STAX atleten kunnen twee bioscooptickets winnen door een foto van zichzelf te nemen op de Cedric Van Branteghem meeting! Deze kan voor 2 januari op facebook of instagram gepost worden van jezelf in wedstrijdkledij met de vermelding van onze pagina (@staxac). Daarna worden ze in een fotoalbum op facebook geplaatst waarin likes kunnen verzameld worden.

Op 6 januari kiezen we zowel voor jeugdatleten als atleten vanaf 14 jaar een winnaar uit de 5 foto's met de meeste likes (dus een winnaar uit de 5 foto's met jeugdatleten en een winnaar uit de 5 foto's met volwassen atleten). 

Let wel, enkel foto's van atleten in de officiële STAX wedstrijdkledij kunnen deelnemen. Bij jeugdatleten mogen ouders van de atleten de foto's posten. Bij foto's waar meerdere atleten opstaan zal de atleet die post (of diens ouder) de bioscooptickets ontvangen.

Het volledige wedstrijdreglement kan hier geraadpleegd worden:

wedstrijdreglement