BK indoor alle categorieën

Op zaterdag vonden de Belgische kampioenschappen indoor alle categorieën plaats. Hierbij lieten enkele STAX atleten alweer het beste van zichzelf zien!

Andermaal trokken onze hordelopers de kar op dit hoogtepunt van het indoor seizoen. De tijden van Yoika en Iris vielen best mee met 9”12 en 8”94 maar een beste seizoenprestatie zat er jammer genoeg niet in. Dries die eindelijk eens mocht proeven van de horden om 1m07 ondervond dat zo’n brok wel wat op de maag blijft liggen. Hij ging iets te voorzichtig van start maar liet toch nog 8”80 afdrukken. Voor ons hordetrio komen echter nog genoeg kansen met het studentenkampioenschap
en het BK voor junioren en beloften in maart. Maar de blikvanger voor Stax die dag werd de kampioenschapstitel van Yoika in het kogelstoten die autoritair de wedstrijd beheerste en tot een fraaie 13m74 kwam. Een dikke proficiat en 3 kussen van de voorzitter! In dezelfde wedstrijd kon onze junior Kelly zich nog plaatsen voor de finale met een worp van 11m27.

Voor meer beeldmateriaal kun je ook terecht op het youtube-kanaal van Franky De Pauw, hij heeft van alle atleten mooi beeldmateriaal verzameld: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvVygWiZbATDHLLphvX1V2SXnoizKxG_5