BK indoor junioren en beloften: goud voor Iris!

Ditmaal waren het de hordelopers die met de prijzen gingen lopen. Na een overtuigende reeks overwinning in 8”83 ontbond Iris al haar duivels in de finale en ging als eerste (!) over de meet in een nieuw PR van 8”72. Maar dit kostte haar zoveel energie dat haar 200m zwaar tegenviel. Op de horden van 1m had Dries het niet onder de markt met verschillende tegenstanders die onder de 8” liepen. Jammer dat hij gehinderd werd, zodat hij juist buiten de finale viel met een tijd van 8”56. Pieter liep zijn 1m06 hoge hordewedstrijd met de Olympische leuze in gedachte en kende daardoor geen PR verbetering. Beter ging de 400m hem af met een fraaie 55”58. In het kogelstoten maakte Kelly haar puike worp van de week voordien niet waar en strandde met 11m92 op de vijfde plaats.