BK en PK masters

Op het Belgisch/provinciaal kampioenschap masters indoor was Stax afgelopen jaren telkens goed vertegenwoordig en bracht heel wat titels mee naar huis. Dit jaar was er een kanttekening waar men onze gevestigde waarden hebben moeten missen. Odette De Keyzer, een echt kampioen nam afscheid van het atletiek na een lange en rijke atletiek carrière. Hildegarde Vanhorenbeeck was genoodzaakt forfait te geven na aanslepende blessure. Marc Willemans tekende ook niet present. Gelukkig was er de nieuwe generatie met Tommy Bogaert en Carmen van Belle die voor Stax het podium betreden. Tommy werd 3de  BK Brons en provinciaal kampioen met een nieuw PR 11m14 bij het hinkstapspringen en 2de BK zilver en provinciaal kampioen bij het verspringen, evenaring van zijn seizoen beste. De combinatie van 2 springnummers zorgden nadien voor de nodige krampen. Carmen net terug uit ziekte, werd knap 3de op de 60m in 8.89 BK Brons en provinciaal kampioen.  Op de 200m 4de in 30.89. Franky De Pauw werd 4de op de 400m in seizoen beste 61.09. Dany Vandevelde werd provinciaal kampioen op de 800m in nieuw indoor PR 2:21.54 en 7de op de 1500m in 5:11.13. Proficiat. Met dank aan Wim Willems voor de foto’s.