Boekaanbeveling: “De onderneming ben JIJ!”

Het boek “De onderneming ben JIJ!” is gericht aan elke werknemer in onze maatschappij die de drang heeft om goedgehumeurd en vol positieve verwachtingen op maandag naar zijn werk te gaan, ontspannen met zijn collega’s wil omgaan, succesverhalen wil schrijven en het gevoel wil hebben dat hij vleugels heeft en meehelpt het verschil te maken. Dit zeer praktijkgerichte boek heeft biedt concrete tips en daadwerkelijke ‘tools’ die helpen om zelfbewust zijn dagelijks leven vorm te geven. Het origineel is geschreven in het Duits door onze master-sprinter PATRICK VERGULT. Patrick is reeds jaren sponsor van onze club, via een van zijn bedrijven curaVer.
Het boek is ook in het Nederlands beschikbaar en is hier te vinden: https://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/personeel-organisatie/9789402168358/patrick-vergult/de-onderneming-ben-jij-

Over Patrick Vergult

Patrick is al sinds 1976 lid van onze club en heeft een deel van onze clubgeschiedenis meegeschreven. Tijdens zijn ondertussen al 27 jaar lange verblijf in Zwitserland heeft hij veel ervaringen opgedaan, beroepshalve als werknemer en ondernemer zowel als privé. Veel van deze gebeurtenissen heeft hij al die jaren in maandelijkse columns voor zijn medewerkers neergepend en ook in goede gesprekken verdiept. Het werd hem telkens opnieuw duidelijk wat zijn waarden zijn en waarover het in het leven gaat. En in de zomer van 2016 heeft hij voor zichzelf een belangrijke beslissing genomen: nl. hierover een boek schrijven!

Meer info over Patrick: https://patrickvergult.com/nl/over-patrick-vergult/