Jonge STAX werpers wagen zich in de laatste meeting aan het hamerslingeren.

Jolien verpulverde het clubrecord bij de cadetten dames met 21m93. Bij de cadetten jongens daagden Arthur, Jobbe en Arne elkaar uit. Joris werd noodgedwongen aan de kant gehouden door blessure. Na de eerste poging zetten Arthur de andere onder druk met een beste worp 13m62 Npr. Maar Arne verbeterde zich met 17m10 Npr. Jobbe als 2de jaars cadet trok het laken naar zich met 25m29 tevens ook een clubrecord en Npr. Midas Van Hautem die overkomt van RCG wierp 22m07 als 2de jaars scholier en kon zich na de wedstrijd kronen tot recordhouder taart eten. Sena die volgend jaar ook overkomt van RCG kwam de rest steunen en supporteren.

Bedankt aan de ouders die zich het ganse jaar inzetten om hun kinderen het hele jaar naar de trainingen en wedstrijden te vergezellen en de atleten voor hun inzet. Op naar een sportief en gezond nieuw seizoen. Groeten Karine