BK Indoor junioren en beloften 2 maart 2019

 

Bij de junioren mannen mocht Midas de spits afbijten bij het kogelstoten. Voor Midas zijn eerste BK, zo zie je maar dat iedereen de kans moet krijgen, zomaar niet mag worden afgeschreven en de kans krijgen zich te ontplooien en te groeien. Met een worp van 11m86 en 9de plaats bevestigde Midas zijn groeicurve en regelmaat. Bij de belofte vrouwen vond Kelly tussen het bobslee avontuur door de tijd en zin om voor de gelegenheid aan het BK kogelstoten mee te doen. Dat de kracht goed zat en de techniek niet was verleerd bleek al na 2 worpen want Kelly kwam aan de leiding met een worp van 12m22. Uiteindelijk goed voor zilver en 2de plaats. Bij de senioren mannen was Pieter van de partij, op de 60m Horden liep Pieter een verdienstelijke 10.17 en bevestigde de selectie en goede vorm op de 400m, met 4de plaats in zijn reeks klokte hij 54.35 af.

Link filmpjes prestaties: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvVygWiZbATBhe2avlQ9tKr1qokX0OtI0