Vlaamse titels voor Nele en Yoika te Heusden-Zolder

Op het Vlaams kampioenschap alle categorieën hielden de weergoden het droog maar was het toch opboksen tegen de wind. Nathan beet de spits af op de 5000m. Een snelle start , dus geen sprake van tactische race. Meegaan van in de start was de boodschap. Dit loodste Nathan naar plaats 7 in 15:32.00. Het speerwerpen dames was een unicum in de Stax geschiedenis. Maar liefst 3 dames op de deelnemerslijst met Nele, Yoika en Laura. Stax trok ook de lakens naar zich toe met de Vlaamse titel voor Nele met mooie 43m75, Yoika viel net naast de medailles en werd 4de met 42m23, Laura 11de met 33m58. Bij het kogelstoten kon Yoika de 2de medaille mee naar Gent nemen na overwinning en worp van 13m52. Junior Midas dacht ik schrijf mij ook in voor discus en kogel alle categorieën en werd ook in de lijsten opgenomen. Hij bedankt zichzelf en trainster met 2 nieuwe PR, 10m56 kogel en 30m79 discus.

Uitslag https://www.atletiek.be/admin/storage/main/20190530-kvvac-resultaten.doc