4 sept 2021 Kampers met stijgende vormcurve naar het BK toe

De meting te Deinze bood nog perspectief om een ticket naar het BK af te dwingen. Axelle en Arne lieten deze kans niet liggen. Axelle verzekerde zich van een BK ticket in het ver met een sprong van 5m10 en volgens trainer Luc zou Arne met de 12de prestatie ook nog recht hebben op dit ticket in het speer. Volgende atleten hadden reeds een ticket op zak Ward voor speer en discus,  Arne voor discus, Joris voor Kogel en Discus, Sena voor Kogel en discus. Er sneuvelden ook nog enkele persoonlijke PR. Zo verbeterde Helena en Jobbe zich in het discuswerpen en kogelstoten en Dalal in de 200m, Mathias op de 100m, Arthur met kogel. Bij de jeugd een nieuw PR voor Daniel op de 1000m, Helena en Mona op de 80m.

Resultaten zie link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/35038/27931/