Oefencross Affiche 2021

Oefencross 2021

Op zaterdag 2 oktober 2021 gaat onze jaarlijkse oefencross opnieuw door op de sportterreinen van het Sint-Lievenscollege.

Anders dan vroeger is voorinschrijven verplicht, waarna je je kan aanmelden vanaf 13u. Ter plaatse schrijven we niet meer in.
Inschrijvingslink: https://forms.gle/p7ME5xCpEknTBi3SA

De jeugd begint op te warmen vanaf 13u45, dus wees zeker op tijd! De eerste start wordt gegeven om 14u15 voor de supportersjogging.

Indien er weinig inschrijvingen zijn, lopen de junioren, senioren en masters heren samen.

De overige uren zijn te vinden in onderstaand uurrooster, tot dan!

Inschrijvingslink

Affiche Oefencross 2021 Parcours Oefencross

Trainingsregeling juni 2021

De trainingsregeling voor juni verlopen voor de jeugd weer volgens het normale schema (trainingsoverzicht). Ook voor wedstrijdatleten en recreanten zijn er versoepelingen (vraag dit na bij uw trainer). De cafetaria’s en kleedkamers blijven wel nog even gesloten. Ook op wedstrijden blijft het nog even wachten.

Overzicht trainingen STAX in januari 2021

In de maand december werden zowel op stedelijk vlak als intern in de club een aantal maatregelen bijgestuurd. Hieronder vindt u het overzicht van de trainingsregeling vanaf januari 2021:

  • Jeugdatleten (tot en met 12 jaar): de trainingen gaan door zoals in december. In Merelbeke wordt weer 2 maal per week getraind.  Gelieve uw aanwezigheid steeds te bevestigen in twizzit!
  • Atleten vanaf 13 jaar mogen weer per 4 trainen in Gent en Destelbergen. Dit betekent dat we voor iedereen een individuele beslissing moeten maken. Uw trainer zal contact opnemen met meer details over de trainingsregeling.

Met sportieve groeten,

Het STAX bestuur

Overzicht maatregelen in het kader van Corona per kern (November 2020)

Naar aanleiding van de maatregelen genomen door de Vlaamse regering en de gemeentebesturen van Gent, Merelbeke en Destelbergen houden wij de trainingsregeling van oktober aan. Deze regeling geldt tot zondag 13 december. Hier ziet u per kern een overzicht:

  • Weylandtpiste: alle trainingen worden afgelast.
  • Jan Yoens en Merelbeke: trainingen gaan door tot en met miniemen (geboren in 2008 en later), voor cadetten en ouder worden de trainingen afgelast.
  • Westveld (Aanpassing!): vanaf 1 december gaan trainingen opnieuw door. Op woensdag is dit van 18u tot 19u15 op het Westveld, op vrijdag gaan de miniemen op het westveld (18u tot 19u15) en gaan de kangoeroes, benjamins en pupillen alternerend in de rozebroeken trainen (17u55 – 18u55).

Individueel trainen kan nog (in groepjes van 4 of kleiner, met inachtneming van social distancing en zonder trainer), maar enkel outdoor en als andere trainingen niet doorgaan. Toegang tot indoor accomodatie zoals de powerzaal is verboden. Vraag aan je trainer een trainingsplan om actief te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen! Voor de jeugdtrainingen vindt u meer info in twizzit.

Met sportieve groeten,

Het STAX bestuur