Peter Praet

Kernverantwoordelijke

Steven De Vriendt

Hoofdtrainer
Trainingsuren zomer

1 april - 31 oktober

Woensdag: 18u00-19u15

Vrijdag: 18u00-19u15

Trainingsuren winter

1 november - 31 maart

Woensdag: 18u00-19u15

Vrijdag: 17u55-18u55 in Sporthal Rozebroeken

Locatie

Sportterreinen Sint-Lievenscollege (Nachtegaalstadion)

Nachtegaaldreef 16, 9050 Sint-Amandsberg
of
Admiraaldreef 26, 9070 Destelbergen

Accommodatie

Sintelpiste

Sporthal Rozebroeken (winter)

Recreanten

Mogelijkheid om als recreant te lopen tijdens de trainingen.

Openbaar vervoer

Bereikbaar via lijn 17 en 18, halte Alfons Braekmanlaan.

Nieuws

Kids Athletics

Door slechte weersomstandigheden werd de Kids Athletics van 2 maart halsoverkopafgelast, maar de nieuwe trainers in spé hebben een nieuwe datum geprikt op 4 mei. Zij zullen al hun talenten aanwenden om alle kangoeroes, benjamins en pupillen een leuke en sportieve Kids Athletics te bezorgen. Als zij dit tot een goede einde brengen, mogen ze nadien hen diploma als aspirant-initiator in ontvangst nemen.

Graag inschrijven via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdw5pu9n0mMbzpqmvLGhf6dP_0_MnFaQuLP-81-2achERsvug/viewform

Eindstand Winterspike

Nathan behaalt een verdiende overwinning in de winterspike voor zijn comeback-winter. Axelle sluit een wat wisselvallige winter mooi af op een tweede plaats, net voor Thomas, die zeer verdienstelijk derde eindigt. Dit trio krijgt volgend jaar sterke concurrentie van Bas. Student Victor haalt de vierde plaats. Op de vijfde plaats een ex-aequo. Normaal is een minimum van 6 wedstrijden vereist om in de eindrangschikking opgenomen te worden, maar omdat Felix wegens blessure heeft moeten forfait geven na nieuwjaar wordt hij toch als vijfde samen met Yngwie geplaatst.

Proficiat aan deze cracks !

Lees meer