Inschrijvingen seizoen 2018-2019

De inschrijvingen voor het volgend seizoen kunnen vanaf nu gebeuren. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden, en de instructies om dit te doen. Als u als nieuw lid interesse hebt om aan te sluiten, vragen wij om eerst contact op te nemen met de kernverantwoordelijke, vooraleer u het inschrijvingsformulier indient. De kernverantwoordelijke kan u meer informatie geven over proeflessen. Gelieve in uw vragen steeds de volledige naam en geboortedatum van de betreffende atleet te vermelden.

Types lidmaatschap

STAX ondersteunt 3 types lidmaatschap, waarvoor andere lidgelden bestaan:

  • Jeugdatleten (kan pas vanaf de dag dat een kind 6 jaar wordt)
  • Wedstrijdatleten (voor seizoen 2018-2019 vanaf geboortejaar 2005)
  • Recreanten (voor seizoen 2018-2019 vanaf geboortejaar 2002)

Hoe schrijf ik mij in?

Als de proeftrainingen goed zijn verlopen kunt u definitief inschrijven, zo verkrijgt u een wedstrijdnummer van de VAL (niet voor recreanten en leeftijdsgroep kangoeroes) en wordt u verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden voor het hele sportjaar. De inschrijving geldt vanaf 1 oktober tot 30 september volgend jaar.

Om in te schrijven dien je het formulier hierboven met gegevens in te vullen en het correcte bedrag over te schrijven. De overschrijving doe je als volgt:

Rekeningnummer STAX: BE08 7512 0662 6713 - BIC AXABBE22 met vermelding van "familienaam, voornaam en kern".

Eens je fiche “aanvraag vergunning” bij de secretaris is toegekomen,  wordt dit doorgegeven aan de Vlaamse Atletiekliga (die alle Vlaamse atletiekclubs overkoepelt).  Reken op twee tot drie weken alvorens je een borstnummer krijgt van de kernverantwoordelijke. Wie begin november aan de eerste veldlopen wil deelnemen, zorgt ervoor in orde te zijn ten laatste woensdag 10 oktober.

Atleten met borstnummer en jeugdatleten

Zij kunnen op alle door de club georganiseerde trainingen bij onze trainers terecht voor initiatie en begeleiding. Zij krijgen een VAL-borstnummer en kunnen dus deelnemen aan atletiekwedstrijden, kampioenschappen enz.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt:

  • €150 voor het 1e lid van hetzelfde gezin
  • €150 voor het 2e lid van hetzelfde gezin
  • €100 vanaf het 3e lid van hetzelfde gezin

Voor grotere gezinnen geldt een gezinstarief van €450.

Recreanten (kan pas vanaf 17 jaar)

 

Dit zijn recreatieve lopers die bepaalde door de club georganiseerde piste- en/of veldtrainingen volgen en bij onze trainers terechtkunnen voor begeleiding. Kunnen deelnemen aan jogging (al dan niet georganiseerd door bij de Vlaamse Atletiekliga aangesloten clubs) maar niet aan wedstrijden voorbehouden voor VAL-atleten met borstnummer.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt €100 voor elk gezinslid. Dit kan niet gecumuleerd worden met gezinsleden die jeugdatleet of atleet met borstnummer zijn.

Men behoort tot hetzelfde gezin zolang men ten laste is.

 

Schrijf je vandaag nog in!

Vergeet na het indienen van het formulier de betaling niet!

Twijfel je nog om je in te schrijven?

Als beginnend atleet heb je recht op 3 proeftrainingen!