Inschrijvingen seizoen 2018-2019

De inschrijvingen voor het volgend seizoen gebeuren vanaf half september. Als u als nieuw lid interesse hebt om aan te sluiten, kunt u daarvoor contact opnemen met de kernverantwoordelijke. In de kernen Jan Yoens, Westveld en Weylandtpiste kunt u vanaf half augustus terecht met de vraag om proeftrainingen te volgen en eventueel in te schrijven. In de kern Merelbeke wordt gewerkt met een wachtlijst waarop u via email of het contactformulier kunt aansluiten: afhankelijk van de grootte van de groep en de plaats op de wachtlijst kunt u dan ofwel begin september of begin oktober proeftrainingen volgen, als u op de wachtlijst staat zullen we half augustus bevestigen wanneer u kunt beginnen. Gelieve in uw vragen steeds de volledige naam en geboortedatum van de betreffende atleet te vermelden.

Types lidmaatschap

STAX ondersteunt 3 types lidmaatschap, waarvoor andere lidgelden bestaan:

  • Jeugdatleten
  • Wedstrijdatleten (voor seizoen 2017-2018 vanaf geboortejaar 2004)
  • Recreanten (voor seizoen 2017-2018 vanaf geboortejaar 2001)

Hoe schrijf ik mij in?

Als de proeftrainingen goed zijn verlopen kunt u definitief inschrijven, zo verkrijgt u een wedstrijdnummer van de VAL (niet voor recreanten en leeftijdsgroep kangoeroes) en wordt u verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden voor het hele sportjaar. De inschrijving geldt vanaf 1 oktober tot 30 september volgend jaar.

Om in te schrijven dien je het formulier hierboven met gegevens in te vullen en het correcte bedrag over te schrijven. De overschrijving doe je als volgt:

Rekeningnummer STAX: BE08 7512 0662 6713 - BIC AXABBE22 met vermelding van "familienaam, voornaam en kern".

Eens je fiche “aanvraag vergunning” bij de secretaris is toegekomen,  wordt dit doorgegeven aan de Vlaamse Atletiekliga (die alle Vlaamse atletiekclubs overkoepelt).  Reken op twee tot drie weken alvorens je een borstnummer krijgt van de kernverantwoordelijke. Wie begin november aan de eerste veldlopen wil deelnemen, zorgt ervoor in orde te zijn ten laatste woensdag 10 oktober.

Atleten met borstnummer en jeugdatleten

Zij kunnen op alle door de club georganiseerde trainingen bij onze trainers terecht voor initiatie en begeleiding. Zij krijgen een VAL-borstnummer en kunnen dus deelnemen aan atletiekwedstrijden, kampioenschappen enz.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt:

  • €150 voor het 1e lid van hetzelfde gezin
  • €150 voor het 2e lid van hetzelfde gezin
  • €100 vanaf het 3e lid van hetzelfde gezin

Voor grotere gezinnen geldt een gezinstarief van €450.

Iedere atleet die aan een officiële VAL wedstrijd deelneemt, krijgt het eerste jaar een wedstrijdtruitje gratis ter beschikking.

 

Recreanten (kan pas vanaf 17 jaar)

 

Dit zijn recreatieve lopers die bepaalde door de club georganiseerde piste- en/of veldtrainingen volgen en bij onze trainers terechtkunnen voor begeleiding. Kunnen deelnemen aan jogging (al dan niet georganiseerd door bij de Vlaamse Atletiekliga aangesloten clubs) maar niet aan wedstrijden voorbehouden voor VAL-atleten met borstnummer.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt €100 voor elk gezinslid. Dit kan niet gecumuleerd worden met gezinsleden die jeugdatleet of atleet met borstnummer zijn.

Men behoort tot hetzelfde gezin zolang men ten laste is.

 

Twijfel je nog om je in te schrijven?

Als beginnend atleet heb je recht op 3 proeftrainingen!