Inschrijvingen seizoen 2019-2020

Inschrijvingen gaan open vanaf 20 augustus 2019

De inschrijvingen voor het volgend seizoen kunnen vanaf nu gebeuren. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden, en de instructies om dit te doen. Als u als nieuw lid interesse hebt om aan te sluiten, vragen wij om eerst contact op te nemen met de kernverantwoordelijke, vooraleer u het inschrijvingsformulier indient. De kernverantwoordelijke kan u meer informatie geven over proeflessen. Gelieve in uw vragen steeds de volledige naam en geboortedatum van de betreffende atleet te vermelden.

Hoe schrijf ik mij in?

Als de proeftrainingen goed zijn verlopen kunt u definitief inschrijven, zo verkrijgt u een wedstrijdnummer van de VAL (niet voor recreanten en leeftijdsgroep kangoeroes) en wordt u verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden voor het hele sportjaar. De inschrijving geldt vanaf 1 oktober tot 30 september volgend jaar.

Om onze inschrijvingen te verwerken, gebruiken we het ledenbeheerssysteem "Fitmanager". Hierbij kunt u de gegevens van de atleet meegeven, en meteen de betaling online uitvoeren via bancontact. Indien gewenst kunt u het bedrag ook nog steeds via de klassieke manier overschrijven. Meer uitleg vindt u in dit document: STAX - inschrijvingsprocedure

Voor gezinnen met meerdere atleten kunnen familieaccounts worden aangevraagd in Fitmanager. Hiervoor dient u een contactformulier in te dienen.

Eens je fiche aanvraag en betaling bij ons zij toegekomen,  wordt dit doorgegeven aan de Vlaamse Atletiekliga (die alle Vlaamse atletiekclubs overkoepelt).  Reken op twee tot drie weken alvorens je een borstnummer krijgt van de kernverantwoordelijke. Wie begin november aan de eerste veldlopen wil deelnemen, zorgt ervoor in orde te zijn ten laatste woensdag 10 oktober.

Meerdere atleten in je gezin?

Vraag hier je familieaccount in fitmanager aan!

Atleten met borstnummer en jeugdatleten

Zij kunnen op alle door de club georganiseerde trainingen bij onze trainers terecht voor initiatie en begeleiding. Zij krijgen een VAL-borstnummer en kunnen dus deelnemen aan atletiekwedstrijden, kampioenschappen enz.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt:

  • €150 voor het 1e lid van hetzelfde gezin
  • €150 voor het 2e lid van hetzelfde gezin
  • €100 vanaf het 3e lid van hetzelfde gezin

Voor grotere gezinnen geldt een gezinstarief van €450.

Recreanten (kan pas vanaf 17 jaar)

 

Dit zijn recreatieve lopers die bepaalde door de club georganiseerde piste- en/of veldtrainingen volgen en bij onze trainers terechtkunnen voor begeleiding. Kunnen deelnemen aan jogging (al dan niet georganiseerd door bij de Vlaamse Atletiekliga aangesloten clubs) maar niet aan wedstrijden voorbehouden voor VAL-atleten met borstnummer.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt €100 voor elk gezinslid. Dit kan niet gecumuleerd worden met gezinsleden die jeugdatleet of atleet met borstnummer zijn.

Men behoort tot hetzelfde gezin zolang men ten laste is.

 

Wedstrijdatleet

Weylandtpiste

Recreant

Weylandtpiste

Jeugd- en wedstrijdatleet

Westveld

Recreant

Westveld

Jeugd- en wedstrijdatleet

Jan Yoens

Recreant

Jan Yoens

Jeugd- en wedstrijdatleet

Merelbeke

Recreant

Merelbeke

Twijfel je nog om je in te schrijven?

Als beginnend atleet heb je recht op 3 proeftrainingen!