Inschrijvingen seizoen 2021-2022

De inschrijvingen voor het volgend seizoen kunnen vanaf nu gebeuren. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden, en de instructies om dit te doen. Als u als nieuw lid interesse hebt om aan te sluiten, vragen wij om eerst contact op te nemen met de kernverantwoordelijke, vooraleer u het inschrijvingsformulier indient. De kernverantwoordelijke kan u meer informatie geven over proeflessen. Gelieve in uw vragen steeds de volledige naam en geboortedatum van de betreffende atleet te vermelden.

Hoe schrijf ik mij in?

Als de proeftrainingen goed zijn verlopen kunt u definitief inschrijven, zo verkrijgt u een wedstrijdnummer van de VAL (niet voor recreanten en leeftijdsgroep kangoeroes) en wordt u verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden voor het hele sportjaar. De inschrijving geldt vanaf 1 oktober tot 30 september volgend jaar.

Om onze inschrijvingen te verwerken, gebruiken we het ledenbeheerssysteem "Twizzit". Hierbij kunt u de gegevens van de atleet meegeven, en meteen de betaling online uitvoeren via bancontact. Gezinnen die de gezinskorting wensen te bekomen, dienen zich op hetzelfde moment in te schrijven met de vlag "schrijf een extra gezinslid in" bij het inschrijvingsformulier

Eens je inschrijving en betaling bij ons zij toegekomen, bent u lid van onze club. Dit wordt doorgegeven aan de Vlaamse Atletiekliga (die alle Vlaamse atletiekclubs overkoepelt).  Reken op twee tot drie weken alvorens je een borstnummer krijgt van de kernverantwoordelijke. Wie begin november aan de eerste veldlopen wil deelnemen, zorgt ervoor in orde te zijn ten laatste woensdag 10 oktober.

Atleten met borstnummer en jeugdatleten

Zij kunnen op alle door de club georganiseerde trainingen bij onze trainers terecht voor initiatie en begeleiding. Zij krijgen een VAL-borstnummer en kunnen dus deelnemen aan atletiekwedstrijden, kampioenschappen enz.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt:

  • €150 voor het 1e lid van hetzelfde gezin
  • €150 voor het 2e lid van hetzelfde gezin
  • €100 vanaf het 3e lid van hetzelfde gezin

Voor grotere gezinnen geldt een gezinstarief van €450.

Recreanten (kan pas vanaf 17 jaar)

 

Dit zijn recreatieve lopers die bepaalde door de club georganiseerde piste- en/of veldtrainingen volgen en bij onze trainers terechtkunnen voor begeleiding. Kunnen deelnemen aan jogging (al dan niet georganiseerd door bij de Vlaamse Atletiekliga aangesloten clubs) maar niet aan wedstrijden voorbehouden voor VAL-atleten met borstnummer.

Het lidgeld voor deze groep bedraagt €100 voor elk gezinslid. Dit kan niet gecumuleerd worden met gezinsleden die jeugdatleet of atleet met borstnummer zijn.

Men behoort tot hetzelfde gezin zolang men ten laste is.